In By Splawski - Letni Freestyle

Zwariowane i zarazem obłędne smaki oraz nuta ekstrawagancji w każdym daniu, to znak rozpoznawczy szefa Bertranda Splawskiego. Doświadczenie zdobywał w jednych z najlepszych restauracji w całej Europie, zrzeszonych w ramach ekskluzywnej organizacji Le Grand Table du Monde m. in. Andreas Caminada Schauenstein (top 50 restauracji świata wg Theworlds50best, 3 gwiazdki Michelin) czy Residenz Heinz Winkler (2 gwiazdki Michelin).

Potrawy, które serwuje w swojej restauracji w Poznaniu, robią prawdziwą imprezę na podniebieniu, a kubki smakowe świrują - totalnie uzależniające doznanie! Tym razem czeka na Was kolacja stworzona z najbardziej sezonowych produktów, która pokaże ile smaku można wyciągnąć z prostych i świetnych jakościowo składników.

Menu 

Wędrówka po zagajniczku babci
Pstrąg wędzony sianem na chłodno, 
kefir z ziołami soczysta kalarepa z młodymi kiełkami z kiszonymi mandarynkami
Puree Alexus 
bardziej francuskiej babci kurki kurczak
Podbieranie truskawek z pola czyli truskawki i śmietana

Istnieje możliwość opcji Vege, prosimy o informacje mailową: alice@craneagency.pl dominika@craneagency.pl

  • 1. Wybierz bilety
  • 2. Potwierdź zamówienie
  • 3. Płatność

Sprzedaż online została zakończona.

Bilety są dostępne na bramce w klubie. Zapraszamy.

Kiedy
04.08.2022
Gdzie
Ulica Elektryków, Gdańsk
Sponsorzy